Verhuur veld

Onze speelweide is beschikbaar voor verhuur! 

Je kan er je hond zorgeloos laten spelen en los lopen. Je kan er ook je training aanscherpen door op een andere locatie te trainen. Je kan er ook afspreken met enkele andere honden om ze vrij te laten spelen zonder dat ze op iemands territorium zitten. 

Ons speelveld is zo'n 600m2 groot en is volledig omheind. De omheining is aan twee zijden zo'n 2m hoog en aan de twee andere zijden 1m20 hoog. De onderkant van de omheining is extra verstevigd zodat het moeilijker is om eronderdoor te graven. De honden die komen spelen moeten steeds onder toezicht staan, ze mogen niet alleen in de weide achter worden gelaten. Er staan toestellen die mogen worden gebruikt op eigen risico. Er is ook licht voorzien in de avonduren.
Je kan de speelweide huren van 8u tot 19u als er geen andere lessen plaatsvinden.  Je maakt altijd een afspraak via woef@k9campus.be 


Er zijn verschillende formules beschikbaar. 

1) Geen begeleiding. Er wordt water voorzien voor de honden. Je mag met max. 5 honden komen spelen. Toestellen mogen worden gebruikt, maar gebruik is op eigen risico. K9 Campus is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. 
Je betaalt €15 per 30min. 

2) Met begeleiding: 
- Introductie van honden: een degelijke introductie van volwassen honden of een volwassen hond met een pup, doe je best op een zo gestructureerde manier dat de honden eerst aan elkaars geur kunnen wennen. Lees hiervoor mijn blog. Ik help je hier graag bij, zodat het netjes verloopt. Je betaalt €30 per 30min. Je mag rekenen dat je ongeveer een 30min à 1,5u nodig hebt om een introductie vlot te laten verlopen. Het hangt allemaal af van hoe snel het voor de honden gaat. Soms moet een kennismaking ook worden afgebroken en op een andere dag opnieuw worden geprobeerd. 
- Training: voorbereiding op wedstrijd (show, obedience,...). Je betaalt €30 per 30min. 
Webshop gemaakt met EasyWebshop