Reviews

Er zijn 20 berichten gevonden.

Nieuw bericht toevoegen

Bericht van Theo en Christa Janssen-Lemmens op 23 augustus 2023 om 17:12

We zijn gestart met puppy lessen aan huis voor onze golden retriever Dino. We zijn heel tevreden over Xana. Na iedere les geeft ze de uitleg door via mail. Zodat we zelf alles nog konden volgen hoe we alles konden leren. Dit is echt een aanrader. Als we vragen hadden stond ze nadien altijd klaar voor antwoord. Xana is een heel goede en professionele hondenbegeleidster. Echt top!!!!!


Bericht van Diane op 19 juni 2023 om 14:47

Ideaal voor puppy en baasje.
puppylessen op ritme van de puppy zelf .
Heel veel tips en tricks en dat allemaal aan huis .
Voor ons was het een heel aangename ervaring om samen te werken met Xana van K9 Campus.


Bericht van Sonja op 19 mei 2023 om 21:56

Heb met Simon lessen gevolgd en ben super blij dat ik dit gedaan heb. Heb een zeer goede begeleiding gehad. Zou het iedereen aanraden.


Bericht van Marion Janssen op 8 februari 2023 om 15:48

Heel goed geholpen door de vriendelijke en professionele Xana. Ze heeft veel kennis en ongeacht dat ze nog geen ervaring had met een Amerikaanse haarloze terrier (AMerican Hairless terrier) heeft ze ons goed geholpen. Hij trok fel aan de leiband en naar hele aardige hondjes (bv labradoedel) deed hij enorm uitvallen. Door de vragenlijst in te vullen wist zij precies terug te vinden waar we bij Nobu aan moesten werken. Dit hebben we gedaan, zij kwam daarvoor bij ons thuis wat erg prettig werkte. Nobu is nu een hele andere hond. Xana blijf zo doorgaan, ik zou je bij iedereen aanraden. Nogmaals bedankt voor de vele tips en oefeningen.


Bericht van Lauran van den Bogaart op 20 oktober 2022 om 10:28

We hebben bij de k9campus met Xana de puppy cursus gevolgd. Een hele fijne persoonlijke benadering waar je jouw hond echt beter leert kennen. Op naar de cursus TiptopTieners!


Bericht van Eerdekens sonja op 19 oktober 2022 om 20:24

Xana heeft mij super goed geholpen met Simon mijn Bull mastif. Hij was pas bij mij gekomen toen hij bijna 2 was. Hij reageerde super fel tijdens het wandelen op andere honden. In het begin kon ik niet met hem wandelen. Na de lessen met xana kan ik dit wel zonder trekken aan zijn harnas en hij reageert bijna niet meer op andere honden. Xana is zeer goed met het begrijpen van honden . Legt de oefeningen zeer goed uit en duidelijk. Ze is heel geduldig en super lief met Simon. Ook na de lessen steeds antwoord op mijn vragen via mail. Ik ben super blij dikke merci om ons te helpen. Groetjes van Simon en sonja


Bericht van Selina Rikers op 19 oktober 2022 om 12:17

Xana heeft ons geholpen om onze sam ( weimaraner/dobermann) beter te begrijpen. Geeft duidelijke opdrachten en is na de lessen nog bereikbaar voor verdere vragen. Ze kijkt verder dan alleen aangeleerd gedrag, bij ons is er misschien sprake van een maag/darm probleem en daar ondersteunt ze ook fijn in. Zo kunnen we daar ook verdere stappen in zetten.


Bericht van Erwin van Opstal - Christiane Berrevoets op 23 februari 2022 om 11:07

Met de aankoop van onze puppy ( Spaanse Waterhond als naam Guapo genoemd ) zijn we kort nadien gestart met de trainingen aan huis. Ik raad dit echt iedereen aan, niet alleen voor de puppy maar zelfs ook voor ons. Want wij leren zelf ook bij hoe je een puppy moet leren begrijpen en de correcte commando’s moet geven voor de juiste opvoeding, echt geweldig ! Wij vinden het heel belangrijk dat je hiermee zo snel mogelijk mee start, het is als ze nog puppy zijn dat ze zeer snel aanleren. En na elke les krijg je de dag erna een mailtje van de training die er geweest is. Die print je dan uit voor jezelf zodat je deze oefeningen dan verder kan trainen. Echt super ! Hartelijk dank Xana en aan de rest van de mensen van K9 Campus


Bericht van Guy Lemoine op 18 november 2021 om 14:10

Neemt de rijd om uw hond te leren kennen. Goede observatie van het totaal pakket. Geeft dezelfde dag al tips en oefeningen waar je mee aan de slag kunt. Nadien een mooi naslagwerk gekregen en opvolging hoe het evolueerde. Weet met wat ze bezig is. Super! Baasje van Rico


Bericht van Erna op 10 november 2021 om 14:58

Positief: Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
We hebben vooral geleeerd dat het belangrijk is het tempo van je hond te leren kennen. Werken aan zijn zelfvertrouwen de basis is van het leerproces. Daarbij geduld hebben en vertrouwen dat het goed komt.Vergelijken met andere honden geen zin heeft.

Onze coach was eerlijk, ondersteunend en creatief in het aan bieden van afwisselende trainingen. Ook de waarde en uitgangspunten van K9 maakten dat we heel goede ervaringen hadden.!!!


Bericht van Ellen op 5 november 2021 om 17:25

We hebben de puppy-lessen gevolgd bij Xana. Xana vertrekt vanuit het karakter van de hond en vanuit een positieve relatie. (met heel het gezin!) Ook na de lessen konden we er nog steeds terecht voor vragen.
Xana is gedreven, professioneel en heeft een hart voor honden. Een echte aanrader als je op maat wil werken!


Bericht van Tina Heens op 5 november 2021 om 15:21

Ik vind dat mijn hondje een schatje is hij doet zich goed content je hebt mij heel goed geholpen daarom wil ik je ook bedanken. Tina, Albert en Joepie


Bericht van Penny Note op 14 oktober 2021 om 10:56

Training van baasje en hond op een zeer professionele en persoonlijke wijze. Constructief en tegelijkertijd fun, fun fun!


Bericht van Baasjes van Timo op 24 augustus 2020 om 17:58

Xana had goed advies klaar om onze Timo (Jack Russell) te helpen. Na de eerste week was er al meteen verbetering te zien bij onze drukke Timo.


Bericht van Van Brempt op 3 april 2020 om 16:01

Top!


Bericht van Tom Slootmans op 7 maart 2020 om 12:11

Bedankt voor de duidelijke trainingsplannen om onze hond weer meer op zijn gemak te laten zijn. We hebben onze lieve hond terug.


Bericht van Natacha Vennen op 20 februari 2020 om 19:00

Onuitputtelijke inzet, geduld en passie voor haar vak ...alles ontstaan uit een zo groot hart voor dieren ...via K9 Campus is samen het beste resultaat te bereiken , thanks Xana !


Bericht van Familie Van der Linden op 22 januari 2020 om 12:55

Wij hebben Xana om raad gevraagd voor onze hond terwijl mijn vrouw in verwachting was. Boris werd heel erg aanhankelijk aan haar en beschermde haar zelfs tegenover mij. Xana heeft ons getoond wat onze hond ons wilde laten zien en hoe we dat in de toekomst beter kunnen voorspellen. Door haar tips en advies is het beschermende nu veel beter. We weten nu hoe we onze Boris moeten helpen voor te bereiden op de komst van ons kindje en hoe we de eerste weken best aanpakken. Bedankt!


Bericht van Saskia Volders op 14 januari 2020 om 15:49

Ik ken Xana via een opleiding en twijfelde dus niet om haar te contacteren vanaf ik mijn hondje had! Wat ons enorm heeft geholpen was het verstaan van de lichaamstaal. Een hond gebruikt heel zijn lichaam om te communiceren waar wij taal gebruiken dus het is heel interessant om back to basics te gaan en te snappen wat je hond uitstraalt/zegt om gedrag aan te moedigen of op tijd te corrigeren!
Ik snap nu veel beter wat mijn puberende hond zegt en dit zorgt voor een gezonde dosis geduld en begrip wat heel belangrijk is, zeker als je geen ervaring hebt!


Bericht van Nancy J op 5 december 2019 om 11:23

Heel veel succes !!!


Nieuw bericht toevoegen

Webshop gemaakt met EasyWebshop