Groepsles Hondenschool mix

Met deze groepstraining biedt K9 Campus de mogelijkheid om verder te blijven groeien met je hond. 
Het hoofddoel is hier dus 'onderhoud' van het geleerde, maar in principe staat deze les open voor alle honden, van alle leeftijden en met of zonder trainingsgeschiedenis. 

De voorwaarde is wel dat de hond geen probleemgedrag vertoont in het bijzijn van andere honden. Dat er eens geblaft wordt, dat is normaal, maar er kunnen herhaaldelijk signalen zijn die duidelijk maken dat de hond niet op zijn/haar gemak is in groep en dan zal ik je wel voorstellen om eerst privébegeleiding te volgen zodat jullie elkaar eerst beter begrijpen, daarna kan worden bekeken of de groepsles een goed idee is of niet. Eventueel kan dan naar de Growl Class doorverwezen worden. 

Voor jonge pups zou ik wel nog steeds privéles of de kleinere groepsles aanraden, omdat je dan zeker alles wat je hond moet kennen, hebt gezien, maar deze les kan in principe voor alle leeftijden. Het grote voordeel van een gemixte leeftijdsklas is dat er ook van elkaar geleerd wordt. 

We werken voor deze lessen met een beurtenkaart: je koopt een kaart voor 5 of 10 beurten. Iedere week zullen 3 lesmomenten worden ingepland, waaruit je dus vrij kan kiezen. 

Heb je meerdere honden? Dan mag je de beurtenkaart ook voor de verschillende honden gebruiken. Jij kiest dan met wie je wanneer komt of als jij en je partner beiden met een hond willen trainen, kan dat ook, dan gaan er gewoon twee beurten af voor één les. 

Goeie afspraken maken goeie vrienden: 
- De honden blijven te allen tijde aan de lijn, tenzij voor een oefening anders wordt gevraagd.
- De honden worden vriendelijk behandeld. Roepen maakt lastig gedrag vaak alleen maar erger...
- De honden worden aangelijnd aan harnas en/of halsband. Er wordt geen gebruik gemaakt van een slipketting, sliplijn of jachtlijn. Martingales kunnen in geval van gebruik bij Greyhounds of kruisingen wel worden toegestaan (dit omdat ze vaak uit harnas of halsband kunnen ontsnappen omdat hun nek vaak gespierder en breder is dan de basis van de schedel)
- Niemand wordt uitgelachen: iedereen is er om te leren en dan mogen er fouten worden gemaakt. 

Wat breng je mee?
- Hond 
- Halsband/harnas, leiband
- Speelgoedje
- Dekentje voor je hond
- Snoepjes of je hond z'n brokjes
Optioneel: lange leiband

Lesmomenten 
Dinsdagavond 19u-20u
Woensdagmiddag 15u30-16u30u
Zondagochtend 11u30-12u30 (vanaf 1 juli tot en met 1 september gaat deze les niet door - wel weer vanaf 8 september)


Prijs: 5-beurtenkaart: €85
         10-beurtenkaart: €147
         15-beurtenkaart: €207
Voor een losse les betaal je €20, daar schrijf je liefst wel op voorhand voor in.
(klik op de links hierboven om je beurtenkaart te bestellen)


Ben je niet zeker of je hond past in een groepsles of voel je jezelf onzeker over je hond? Stuur me even een mailtje over je bezorgdheid, dan bekijken we dat samen.
Als je je onzeker voelt over of je 'je hond kan houden', dan raad ik je aan om eerst privébegeleiding te volgen, zodat je zelf daarin kan groeien en ik je voldoende tips kan geven. Zeker bij zwaardere honden kan dat nodig zijn. Een onzekere baas  leidt vaker een onzekere hond of een hond die de onzekerheid van het baasje wilt compenseren door extra 'all out' te gaan...
Webshop gemaakt met EasyWebshop