Groepsles Hondenschool mix

Met deze groepstraining biedt K9 Campus de mogelijkheid om verder te blijven groeien met je hond. 
Het hoofddoel is hier dus 'onderhoud' van het geleerde, maar in principe staat deze les open voor alle honden, van alle leeftijden en met of zonder trainingsgeschiedenis. De voorwaarde is wel dat de hond geen probleemgedrag vertoont in het bijzijn van andere honden*. Ben je niet zeker of je hond past in een groepsles of voel je jezelf onzeker over je hond? Vul dan graag even mijn vragenlijst in. Zo kan ik objectief beoordelen of je hond past in de groepsles of dat je beter eerst privébegeleiding volgt. Als je je onzeker voelt over of je 'je hond kan houden', dan raad ik je aan om eerst privébegeleiding te volgen, zodat je zelf daarin kan groeien en ik je voldoende tips kan geven. Zeker bij zwaardere honden kan dat nodig zijn. 

Voor jonge pups zou ik wel nog steeds privéles of de kleinere groepsles aanraden, omdat je dan zeker alles wat je hond moet kennen, hebt gezien. 

Maar in principe zijn alle leeftijden welkom. Het grote voordeel van een gemixte leeftijdsklas is dat er ook van elkaar geleerd wordt. 

We werken voor deze lessen met een beurtenkaart: je koopt een kaart voor 5 of 10 beurten. 
Jij kiest wanneer je komt. Iedere week zullen 2 lesmomenten worden ingepland, waaruit je dus vrij kan kiezen. 

We sturen iedere maand een kalender uit naar zij die een beurtenkaart hebben met het thema per les (gehoorzaamheid algemeen (dan doen we een mix van alles), wandelen zonder trekken, hier komen, fitness, fun les, wandeling op locatie,...). We maken het aanbod zo divers mogelijk, zodat het voor ieder hond-baasje-team leuk blijft. 

Heb je meerdere honden? Dan mag je de beurtenkaart ook voor de verschillende honden gebruiken. Jij kiest dan met wie je wanneer komt of als jij en je partner beiden met een hond willen trainen, kan dat ook, dan gaan er gewoon twee beurten af voor één les. 

Goeie afspraken maken goeie vrienden: 
- De honden blijven te allen tijde aan de lijn, tenzij voor een oefening anders wordt gevraagd.
- De honden worden vriendelijk behandeld. Roepen maakt lastig gedrag vaak alleen maar erger...
- De honden worden aangelijnd aan harnas en/of halsband. Er wordt geen gebruik gemaakt van een slipketting, sliplijn of jachtlijn. Martingales kunnen in geval van gebruik bij Greyhounds of kruisingen wel worden toegestaan (dit omdat ze vaak uit harnas of halsband kunnen ontsnappen omdat hun nek vaak gespierder en breder is dan de basis van de schedel)
- Niemand wordt uitgelachen: iedereen is er om te leren en dan mogen er fouten worden gemaakt. 

Wat breng je mee?
- Hond 
- Halsband/harnas, leiband
- Speelgoedje
- Dekentje voor je hond
- Snoepjes of je hond z'n brokjes
Optioneel: lange leiband

Lesmomenten 
Dinsdagavond 19u-20u
Woensdagmiddag 15u30-16u30u (geen les op 27 maart)

Vanaf 7 april 2024 tot en met 31/12/2024 ook op zondagochtend 11u30-12u30Prijs: 5-beurtenkaart: €85
         10-beurtenkaart: €147
         15-beurtenkaart: €207
Voor een losse les betaal je €20, daar schrijf je liefst wel op voorhand voor in.
(klik op de links hierboven om je beurtenkaart te bestellen)


*Baasjes met honden die wel degelijk probleemgedrag vertonen in de les, zullen van mij het advies krijgen om gedragsbegeleiding te volgen en zullen niet meer worden toegelaten tot deze groepsles. De reden hiervoor is dat hond en baasje elkaar eerst beter moeten begrijpen voor ze terug in een groepsles kunnen worden toegelaten. 
Webshop gemaakt met EasyWebshop