Over mij » Voedingssupplementen » Sanofor Veendrenkstof 150g

Sanofor Veendrenkstof 150g

Sanofor Veendrenkstof 150g Sanofor Veendrenkstof 150g

Sanofor Veendrenkstof 150g Sanofor Veendrenkstof 150g

€ 5,97

Beschikbaar - Voorraad: 15

Sanofor Veendrenkstof voor honden en katten

Sanofor Veendrenkstof is goed voor een verhoogde weerstand, een goede spijsvertering, een verbeterde ontgiftende werking en afvoer van afvalstoffen. Verder heeft Sanofor Veendrenkstof een positief effect op de eetlust, de conditie van de huid en vacht van de hond of kat. Al deze verschillende aspecten maken Sanofor Veendrenkstof een zeer waardevolle aanvulling op de voeding van uw hond of kat.

Sanofor Veendrenkstof is werkzaam vanuit de maag en darmen van uw hond of kat en is een bovendien een 100% plantaardig natuurproduct. Inmiddels wordt Sanofor Veendrenkstof al ruim 30 jaar met goed resultaat toegepast!

Sanofor Veendrenkstof kan gegeven worden aan honden en katten in de volgende situaties:

 • Maag- darmproblemen
 • voor de opbouw van de darmflora (na bijvoorbeeld wormkuren of antibiotica)
 • voor een normale stoelgang
 • ter bevordering van de eetlust
 • bij oprispingen, boeren en regelmatig rommelen van de maag
 • Vieze luchtjes/ gewoonten
 • Straatvuil en ontlasting eten
 • Honden of katten die windjes laten die vreselijk stinken
 • Huid en vachtproblemen bij honden en katten
 • Ter ondersteuning bij vlooienallergie of hot spot: de kleine rode jeukbultjes op de huid ten gevolge van vlooienbeten en jeuk aan de huid van de hond of kat.
 • een droge huid
 • een dorre doffe vacht
 • overmatig haaruitval/ continue verharing
 • niet in de vacht komen/ haar dat steeds afbreekt
 • ter versterking van de haarwortel/ te dunne inplant van de vacht
 • kale plekken in de vacht
 • pigmentatieproblemen

Bij regelmatige toediening gedurende het hele jaar zorgt Sanofor Veendrenkstof bovendien voor een korte effectieve verhaarperiode en een glanzende volle vacht van uw hond.

Dosering


Sanofor Veendrenkstof is voordelig in het gebruik, heeft nauwelijks enige smaak of geur en kan het hele jaar door gegeven worden.
Het is geschikt voor honden die zowel op brokken als op een BARF-dieet staan.
U kan Sanofor Veendrenkstof ook veilig voeren aan drachtige teven/ poezen en pups of kittens.

Dosering per dag

Gebruik, dagelijks:

Kleine honden en katten: 1 theelepel (10ml)
Middelgrote honden: 2 theelepels (20ml)
Grote honden: 1 eetlepel (30ml)
Kleine vogels: 1 mespunt
Grote vogels: 1/4 – 1/2 theelepel (max 5ml)
Knaagdieren en konijnen: 1/2 theelepel (5ml)

Toediening: mengen met het voer of rechtstreeks in de bek.
Indien noodzakelijk kan deze dosering zonder problemen verdubbeld worden.

De werking van Sanofor Veendrenkstof

Sanofor Veendrenkstof dankt zijn werking aan de bijzondere samenstelling van mineralen en organische substanties. Sanofor Veendrenkstof is rijk aan goed opneembare minerale bestanddelen, zoals plantaardig ijzer. Dit is rijkelijk aanwezig en in de best opneembare vorm (plantaardig). Bovendien bevat Sanofor Veendrenkstof ook in zeer kleine hoeveelheden plantaardig mangaan, koper, zink, zwavel en andere sporenelementen.

Organische substanties 

Sanofor Veendrenkstof bevat organische substanties (o.a. kiezelzuur, huminezuren) en is een 100% natuurlijk product. Deze organische substanties ondersteunen en stimuleren het immuunsysteem en de darmflora van honden en katten.

Huminezuren

De huminezuren werken sterk absorberend en binden gifstoffen, die vervolgens met de ontlasting worden uitgescheiden. Bovendien ondersteunt huminezuur de werking van de lever en bevordert het de benutting van het voedsel. De slijmvliezen van uw hond of kat komen dankzij de huminezuren in Sanofor Veendrenkstof in optimale conditie.

Kiezelzuur

Kiezelzuur heeft als eigenschap dat het bindweefsel-versterkend werkt en daarnaast het immuunsysteem van de hond en kat stimuleert.

Wat is Sanofor Veendrenkstof?

Sanofor Veendrenkstof is een 100% natuurlijk bodemproduct dat bestaat uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, kruiden, grassen en vruchten. In een tijdsbestek van vele jaren zijn deze bloemen, kruiden, grassen en vruchten in stilstaand water gevallen en naar de bodem gezonken, waarna een langdurig chemisch-biologisch proces de plantenresten omzette in zwart, lobbig subfossiel veen. De planten zijn bepalend voor de samenstelling en eigenschappen van dit veen net als de plaats waar de Veendrenkstof gewonnen wordt. De plaats van winning speelt een belangrijke rol met betrekking tot de mate van geschiktheid voor bijvoeding van dieren met Sanofor Veendrenkstof. In Oostenrijk komt dit subfossiel veen-type voor. Het karakteristieke van dit type veen is dat het plotseling begraven is geraakt onder afzettingen van leem, zand en gesteente. Dit subfossiele veen ligt nu vele meters onder het aardoppervlak. Zoals is af te leiden uit de voorkomende plantensoorten, is dit veen ca. 7000 jaar geleden ontstaan. Dankzij de voortdurende afsluiting van de buitenwereld is dit veen zeer goed omgezet en gerijpt. Bovendien is het veen zeer zuiver en praktisch kiemvrij. Er worden geen chemicaliën of andere zaken toegevoegd, Sanofor Veendrenkstof is een 100% zuiver natuurproduct. Sanofor Veendrenkstof wordt niet in kwetsbaar natuurgebied gewonnen. Sanofor Veendrenkstof is een natuurproduct, hierdoor kunnen er schommelingen ontstaan in de geur van het product.

Verpakking: potje van 150g
Prijs per kg: €31,30
Webshop gemaakt met EasyWebshop