Over mij » Voedingssupplementen » Probiotica+ zonder vlees (hypoallergeen)

Probiotica+ zonder vlees (hypoallergeen)

Probiotica+ Zonder Vlees Darmsnoepjes voor de hond

 • Brengt de darmflora in balans
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Wetenschappelijk bewezen effectiviteit

Suppdog’s Probiotica+ is geformuleerd om een unieke mix van vitaminen, antioxidanten & levende micro-organismen te bieden om de goede darmbacteriën in balans te houden.
 • Minder jeuk, kopschudden, krabben & poten likken
 • Gezondere stoelgang & vastere ontlasting
 • 1 overheerlijk snoepje
Dat wil ik graag voor mijn hond, ik bestel de Probiotica+ zonder vlees hier.

PBZV

Probiotica+ zonder vlees (hypoallergeen)

Heeft jouw hond maag- of darmproblemen?

Helaas zijn maag- & darmproblemen de meest voorkomende redenen voor een bezoek bij de dierenarts… Vaak is een lage weerstand of een slecht afweersysteem de oorzaak van deze klachten. Met een lage weerstand wordt jouw hond vatbaar voor parasieten. Zoals wormen of de Giardia parasiet… De oplossing komt vaak te laat en in de vorm van medicijnen, terwijl dit voorkomen had kunnen worden met supplementen.

Daarom heeft SuppDog de Probiotica+ voor honden ontwikkeld. Dit is een natuurlijk product die het lichaam van jouw hond optimaal reinigt. Het verhoogt de weerstand significant, activeert het afweersysteem en bevordert een gezonde spijsvertering. Zo ga je die nare parasieten tegen & voorkom je dure bezoeken aan de dierenarts (€500+). En het allerbelangrijkst is dat het je hond in een top conditie houdt zodat hij zo lang mogelijk met je mee kwispelt!

Bestel hier Probiotica+ zonder vlees!

Waarom probiotica bij honden? 

4 voordelen in 90 dagen

VERMINDERT KRABBEN EN POTEN LIKKEN
Probiotica+ helpt het immuunsysteem goed te functioneren en kan het helpen om je hond te beschermen tegen ongewenste bacteriën en infecties, én de symptomen van allergieën en huidaandoeningen te verminderen.

BESTRIJDT GIST OPBOUW IN OREN EN OGEN
Probiotica helpt ook bij het bestrijden van gist opbouw in de oren en ogen van honden door de groei van schadelijke bacteriën te verminderen en het immuunsysteem te versterken.

LAAT HONDEN LEKKERDER IN HUN VEL ZITTEN
Probiotica+ bevordert de spijsvertering van honden en verbetert hun algehele gezondheid. Het kan bijdragen aan een gezondere huid en vacht, betere ademhaling en vermindering van ontstekingen en allergieën, waardoor je harige vriendje lekkerder in zijn vel zit.

STOP ZINLOZE & DURE BALSEMS, CRÈMES EN ZALFJES
Probiotica+ kan helpen om de symptomen van huidaandoeningen te verminderen en de noodzaak voor dure en ineffectieve behandelingen te verminderen, waardoor jij geld bespaart.

PBZV


Bestel Probiotica+ zonder vlees!

Hoe werkt Probiotica+ voor honden?

En waarom honderden honden & baasjes al verliefd zijn 🥰

1. De eerste toediening
Jouw hond zijn reis naar een gezonder & gelukkiger leven is begonnen!

2. Na de 1e maand
Wat is ze opeens vrolijk! De continuerende dagelijkse ondersteuning van Probiotica+ voor honden helpt tegen pijn & verbeterd algehele welzijn.

3. Maand 3 en verder…
De aanhouder wint! Vanaf maand 3 & vooruit is consistentie de sleutel tot een langer & gelukkiger leven!

PBZV


Overtuigd? Bestel je hond z'n zakje(s) Probiotica+ hier.

Hoofdingrediënten

Zonnebloemolie

Zonnebloemolie is een uitstekend ingrediënt voor een probiotica supplement voor honden vanwege zijn natuurlijke rijkdom aan essentiële vetzuren, vooral linolzuur dat de huidbarrière aanzienlijk verbetert. Bovendien is aangetoond dat zonnebloemolieodistillaat (SOD) de synthese van belangrijke epidermale lipiden verhoogt en ontstekingen vermindert, zowel in laboratoriumtests als in diermodellen. Dit maakt SOD bijzonder effectief bij het aanpakken van aandoeningen zoals atopische dermatitis (AD). Daarnaast heeft zonnebloemolie een gunstig effect op de algehele huidgezondheid, vachtconditie en bevordert het de vertering van vetten in het hondenlichaam. Dit maakt zonnebloemolie een waardevol en veelzijdig ingrediënt dat de gezondheid en het welzijn van honden op meerdere fronten ondersteunt.

Voordelen
 • Van nature rijk aan essentiële vetzuren
 • Vermindert ontstekingen
 • Bevordert vetvertering in honden
 • Gunstig effect op huid- & vachtgezondheid

Lactobacillus Helveticus (Acidophilus) HA-122

Dit is een van de bekendere bacteriestammen die de spijsvertering ondersteunen. Deze stam is als paraprobioticum (afgedode bacteriestam) toegevoegd. Hierbij gaat het om dode bacteriën maar met nog steeds intacte cellen waardoor ze veel stabieler zijn dan levende, ook bij wisselende temperaturen. Daardoor is er op het moment van gebruik een exact aantal stammen per gram gegarandeerd en is het resistent tegen zowel het maagzuur als de enzymen die de spijsvertering erop afvuurt. Recent onderzoek toont aan dat paraprobiotica een vergelijkbaar effect hebben als levende bacteriën, soms met net andere positieve eigenschappen.

Voordelen
 • Brengt de darmflora in balans
 • Ondersteund het immuunsysteem
 • Helpt de spijsvertering

Cichoreiwortelpoeder

SuppDog producten bevatten cichoreiwortel, een plant met indrukwekkende eigenschappen, zoals grote hoeveelheden prebiotische vezels, inuline genaamd. Deze vezels fungeren als een prebioticum, voeden de goede bacteriën in de darmen van uw hond en ondersteunen een gezonde spijsvertering, wat leidt tot een goede natuurlijke afweer. Bovendien ondersteunen de inulinevezels de opname van mineralen en belangrijke voedingsstoffen in het lichaam van uw hond. Recent onderzoek heeft ook aangetoond dat cichoreiwortel antioxidanten bevat die de leverfunctie en -gezondheid ondersteunen, wat een enorme impact heeft op de algehele gezondheid van uw hond. Kies voor een probiotisch supplement van een gerenommeerd huisdierenmerk dat cichoreiwortel bevat om uw hond in topvorm te houden.

Voordelen
 • Rijk aan ontstekingsremmende antioxidanten
 • Ondersteund de stoelgang
 • Fungeert als prebioticum (‘voedsel’ voor de goede bacteriën)

Cranberry

Cranberries zijn onder andere rijk aan mineralen zoals kalium, die zorgt voor een gezond niveau van de vitale vloeistoffen in het lichaam. Ook zitten deze besjes vol met vitamine A, B en C en antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen. Vitamine C maakt de urine zuurder wat ervoor zorgt dat het milieu in de blaas onaantrekkelijker wordt voor bacteriën. Ook kan het toevoegen van cranberry een pijnverlichtende en ontstekingsremmende werking hebben. De gezonde vezels in cranberries hebben een gezonde invloed op de spijsvertering en zorgen voor een langer vol gevoel.

Cranberry wordt toegevoegd aan onze hondensupplementen omdat dit een positieve bijdrage zou kunnen leveren aan het voorkomen van rasspecifieke klachten in relatie tot onder andere de spijsvertering, huid, gewrichten, botten en zenuwfuncties.

Voordelen
 • Rijk aan vitamines A, B & C én antioxidanten
 • Helpt rasspecifieke klachten voorkomen
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Helpt de spijsvertering

Volledige ingrediëntenlijst: Aardappelmeel, vlees, en dierlijke bijproducten waarvan 4% lam & 96% rund, glycerine, erwtenmeel, plantaardige olie, cranberry, voederkalk, chichoreiwortelpoeder, geïnactiveerde gist, geïnactiveerde bacteriën en delen daarvan lactobacillus helveticus.

PBZV


Ik bestel de Probiotica+ zonder vlees!

Voedingsadvies

Hou altijd dit voederadvies aan. Geef voor optimaal resultaat ‘s ochtends op lege maag.

Maat hond                                    Aangeraden maat zak                     Dagelijkse toediening                        Voorraad voor
Kleine hond (<10kg)                  Kleine zak (30 snoepjes)                             1 snoepje                                       30 dagen
Medium hond (10-20kg)         Medium zak (60 snoepjes)                          2 snoepjes                                      30 dagen
Middelgrote hond (20-30kg)   Grote zak (90 snoepjes)                              3 snoepjes                                      30 dagen
Grote hond (30-40kg)               Grote zak (90 snoepjes)                              4 snoepjes                                    22,5 dagen
Extra grote hond (40kg+)         Grote zak (90 snoepjes)                              5 snoepjes                                      18 dagen

PBZV

Ja, ik wil de gezondheid van mijn hond ondersteunen!

Hoe snel zie je resultaat?

SuppDog producten hebben krachtige natuurlijke ingrediënten, maar ze hebben tijd nodig om het gewenste resultaat te geven. Wij raden aan de producten minstens drie volle maanden te gebruiken om conclusies te trekken over de verbetering.

Voordelen van SuppDog: 

 • Gemaakt in Nederland
 • Batch getest
 • Geen kunstmatige toevoegingen
 • Niet genetisch gemodificeerd
 • Graan- en glutenvrij
 • GMP+ gecertificeerde productie
Probiotica+ zonder vlees bestellen!

K9 Campus is een gecertificeerde partner van SuppDog, bestellen doe je via deze link: Probiotica+ zonder vlees
De producten van SuppDog worden via deze link rechtstreeks besteld en verzonden vanuit hun warehouse. De prijzen zijn standaardprijzen en vastgelegd door de fabrikant. 

Meer info nodig? Aarzel niet ons te contacteren!!! 
Webshop gemaakt met EasyWebshop