Over mij » A-OK9 voedingssupplementen » PLAQUE K9: propere tanden en frisse adem

PLAQUE K9: propere tanden en frisse adem

Tanden poetsen bij je hond was nog nooit zo gemakkelijk!  
Elke keer als onze honden eten, blijven kleine partikeltjes voedsel aan de tanden kleven. Na een tijdje bouwt dat op en wordt tandplak gevormd. Tandplak vreet aan het tandglazuur en kan tandvleesontsteking en pijn veroorzaken.
De beste manier om tandplak te verwijderen is door de tanden te poetsen. Recente studies wijzen uit dat tanden poetsen alleen daadkrachtig is wanneer we het DAGELIJKS doen... Nou, dat is voor ieder hondenbaasje wel een beetje veel van ’t goeie, denk ik!
Dat is waar PLAQUE-K9 je bij kan helpen!
aok9-pouch-fronton-plaquek9-b7fc0832-5e7d-43c7-93a

Bestellen doe je via deze link: PLAQUE K9

De dierenartsen en voedingsexperten van A-OK9 hebben een slimme manier bedacht om van tanden poetsen een waar plezier te maken door de easy-to-use formule van het PLAQUE-K9 voedingssupplement. PLAQUE-K9 helpt de mondhygiëne te bevorderen en voorkomt het vormen van tandplak en -steen. Het helpt tevens ook voor een slechte adem of vuile tanden.

Welke ingrediënten zitten er in de PLAQUE K9? En wat doen ze om de mondhygiëne van je hond te verbeteren en tandproblemen te voorkomen? 

  • Kelp: Het zeewier staat erom bekend de bacterie Bacillus licheniformis te bezitten dat een enzym produceert dat de tanden beschermt door de bacteriën in tandplak aan te vallen.  
  • Dille: helpt microbiële infecties in de mond te bestrijden. Zijn antioxidanten minimaliseren het effect van vrije radicalen op het tandvlees en de tanden. Dille is een bron van calcium, mangaam en ijzer. Het bevat flavanoïdes die bekend staan om hun antioxidante, ontstekingsremmende en anti-virale eigenschappen.  
  • Fragaria: vind je in aardbeien. Het wordt gebruikt om tandplak en tandsteen te verzachten en verwijderen. Daarnaast voorkomt het de vorming van nieuw tandsteen en tandplak. 
  • Venkel: wordt al heel lang gebruikt voor zijn mondhygiënistische eigenschappen. Het heeft een sterke antibacteriële werking dat de vorming van tandplak tegengaat en tandvleesinfecties voorkomt.  
  • Peterselie: Peterselie bevat monoterpenes die werken tegen sterk ruikend voedsel. Het is tevens rijk aan calcium en fluorine die belangrijk zijn voor het tandglazuur. 
aok9-productingredients-plaque-feb2021
Overtuigd van de werking van dit supplement? Bestel het snel via deze link: PLAQUE K9

Hoeveel heeft mijn hond nodig?

PLAQUE K9 wordt gevoerd per lichaamsgewicht. Je hond heeft maar een kleine dagelijkse dosis nodig. Om de dosis juist te verdelen, ontvang je bij je bestelling ook een maatlepeltje.

Hoeveel weegt je hond?
> 0-10kg: Een half maatje dagelijks! 
> 10-20kg: Eén maatje dagelijks! 
> 20-40kg: 2 maatjes dagelijks! 
> 40kg+: 2,5 maatjes dagelijks!


K9 Campus is een gecertificeerde partner van A-OK9, bestellen doe je via deze link: PLAQUE K9
De producten van A-OK9 worden via deze link rechtstreeks besteld en verzonden vanuit hun warehouse in het Verenigd Koninkrijk. De prijzen zijn standaardprijzen en vastgelegd door de fabrikant. Opgelet: vanaf 2021 is de Brexit een feit en zouden extra douanekosten kunnen worden aangerekend!

Meer info nodig? Aarzel niet ons te contacteren!!! 

Webshop gemaakt met EasyWebshop