Over mij » Lessen » Voedingsadvies op maat voor kat (online)

Voedingsadvies op maat voor kat (online)

Voedingsadvies op maat voor kat (online) Voedingsadvies op maat voor kat (online)

€ 55,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

Vind je het moeilijk om een goeie voeding voor je kat te vinden die hem alles geeft wat hij nodig heeft om goed en gezond oud te worden? 

Dat snap ik! 

Door de vele merken is het soms moeilijk om een goede keuze te maken. Je kat lust het niet, krijgt er diarree van, moet vaak braken,... Dat is allemaal een teken aan de wand dat het misschien beter kan. 

Veel gezondheidsproblemen kunnen ook door een andere kattenvoeding heel erg verbeteren, uiteraard is dat bij maag-darm en algemeen spijsverteringsproblemen voor de hand liggend, maar ook minder evidente zaken zoals gewrichtsproblemen, nierproblemen, huidproblemen, allergieën,, kanker en nog zoveel meer, kunnen door het aanpassen van voeding aanzienlijk worden verbeterd of ondersteund. Bij kanker kunnen katten gebaat zijn door bepaalde voeding omdat het hen helpt bij het afremmen van tumoren, maar het vervangt uiteraard nooit de conventionele middelen.

Via deze weg help ik je met voedingsadvies voor je lieve kat. 
Ik maak een plan op, stel enkele voedingen voor en hou daarbij ook rekening met prijs-kwaliteit. Duurder is niet noodzakelijk beter!! En goedkoop betekent niet vanzelf slecht... 

Dat krijg je allemaal via mail na het invullen van mijn vragenlijst. Nadat ik je ingevulde vragenlijst heb gekregen, maak ik een persoonlijk voedingsadvies op.
Ik heb om tot een goed, persoonlijk voedingsadvies te komen een 48u nodig (met andere afspraken ertussen in). Het eigenlijke uitwerken van een voedingsadvies duurt ongeveer een uur à anderhalf uur. 

Voor verregaande gezondheidsproblemen raad ik wel aan om een consult op de praktijk in te plannen, omdat ik de kat dan ook kan zien en zo een nog beter advies kan geven. Je bent dan best met een advies voor holistische therapie. 
Webshop gemaakt met EasyWebshop