Over mij » Halsbanden, leibanden en harnasjes » Politieleiband met handvat K9 Campus

Politieleiband met handvat K9 Campus

Dubbele leiband met handvat K9 Campus Politieleiband met handvat K9 Campus

Dubbele leiband met handvat K9 Campus Politieleiband met handvat K9 CampusDubbele leiband met handvat K9 Campus Politieleiband met handvat K9 CampusDubbele leiband met handvat K9 Campus Politieleiband met handvat K9 CampusDubbele leiband met handvat K9 Campus Politieleiband met handvat K9 Campus

€ 19,95

Beschikbaar - Voorraad: 4

Deze leiband is een absolute must-have voor iedere hondeneigenaar! 

De leiband is voorzien van twee musketons zodat bevestigen aan een dubbel harnas makkelijk wordt. Daarnaast heeft de leiband een vrijhangende ring waaraan een handvat is bevestigd. Dat is superhandig omdat je met je hand in het handvat niets meer kan doorgeven via de leiband. De leiband is nu eenmaal de 'navelstreng' tussen baasje en hond. Door niet rechtstreeks in de leiband te 'knijpen' voelt de hond die extra druk niet en kan hij/zij vrijer bewegen met minder van onze invloed. 

De leiband is gemaakt van sterk polyester van ong. 20mm breed en heeft een hoge breekkracht. De kleur is zwart.
Het handvat is gemaakt van 100% gerecycleerd polyester garen, waardoor we bijdragen aan een milieuvriendelijke textielverwerking. Het is ook extra stevig. Het handvat is ong. 20mm breed.
Er zitten 2 musketons aan de buitenkanten van de leiband en 1 aan het handvat. Zo kan het handvat makkelijk worden opgeborgen om een lange leiband te hebben. 

De totale lengte van de leiband is ong. 240cm (dubbel aangelijnd betekent dat nog steeds een lengte van 120cm voor de hond, wat bijdraagt aan het welzijn). Het handvat heeft een lengte van ong. 20cm, zo wordt voorkomen dat met de musketon kan worden gespeeld tijdens het wandelen (we hebben allemaal al eens onrustige handen). ;) Je kan zo ook het handvat rond je hand draaien zoals je dat misschien nu ook altijd doet, maar het heeft geen 'extra-alert'-effect op je hond. 

Ideaal om te combineren met het 'tactical' harnas: LegergroenTaupe of Zwart
Webshop gemaakt met EasyWebshop