Vakantie van 18 mei tot en met 3 juni


Ik ga samen met mijn mama mijn droomreis maken dit jaar! We zijn van 18 mei tot en met 3 juni met vakantie.
Na 5 jaar sparen en niet op vakantie gaan, hebben we besloten om een droomreis te maken naar Yellowstone!
We vliegen op 19 mei naar Denver (CO), maken een roadtrip naar Aspen (CO), daarna richting Moab (UT) en vanuit Moab naar Jackson Hole (WY), waar Grand Teton en Yellowstone National Parks ons opwachten. In Yellowstone hebben we een wandeltrektocht en een roadtrip met een gids gereserveerd. Ik zou heel graag zoveel mogelijk kans maken om een wolf en een beer te zien. Ik weet dat ik zonder verwachtingen moet gaan, maar hopen mag, he!?
We trekken rond en gaan overnachten in kleinschalige, lokale, back to nature cabins in Gardines (MT). Vanuit Yellowstone trekken we dan weer richting oosten naar Cody (WY), Buffalo (WY) en Cheyenne (WY) om dan terug naar Denver te rijden. 
Van daaruit vliegen we op 2 juni dan weer naar Düsseldorf en zit onze trip erop.
We komen sowieso terug met mooie herinneringen en hopelijk knappe foto’s. 

Boden en Brooklyn worden thuis goed verzorgd door mijn broer die gedurende onze vakantie oppast. Daardoor hoeven ze niet naar het pension en besparen we hen toch een hoop stress. Ik ben erg blij dat Aaron dat graag voor mij wilde doen. Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop