Over mij » Voedingssupplementen » No Stress Mix 250g

No Stress Mix 250g

No Stress Mix 250g No Stress Mix 250g

No Stress Mix 250g No Stress Mix 250g

€ 19,95

Beschikbaar - Voorraad: 9

De mix van magnesium en L-tryptofaan ontspant in stresssituaties en heeft effect op de gemoedstoestand van het dier!
Aanvullend diervoeder voor honden en katten.

No Stress Mix is 100% natuurlijk en bevat L-tryptofaan, een hoog aandeel aan magnesium met toegevoegde vitaminen en mineralen. L-tryptofaan en magnesium zijn belangrijk voor het optimaal functioneren van de zenuwen en spieren.
No Stress Mix heeft een gunstig rustgevend effect op de gemoedstoestand van het dier. Ideaal ter ontspanning of bij stress en heeft een langdurige werking.
  
Uitgebreide informatie
L-tryptofaan is een essentiële aminozuur dat wordt gebruikt om serotonine te produceren, een stof die verantwoordelijk is voor het reguleren van de stemming en angst. Serotonine is een chemische stof in de hersenen die verantwoordelijk is voor het gevoel van welzijn en rust. Wanneer een hond onvoldoende L-tryptofaan in zijn dieet heeft, kan dit leiden tot angst en onrust. Door het geven van L-tryptofaan supplementen aan een hond kan de serotonine productie worden verhoogd, waardoor de hond rustiger wordt.

L-tryptofaan is speciaal nuttig bij situaties waarbij honden extra stress ervaren, zoals bij vuurwerk. Vuurwerk kan angst veroorzaken bij honden en L-tryptofaan kan helpen om de angst te verminderen door de serotonine niveau te verhogen.

Daarnaast kan L-tryptofaan ook nuttig zijn bij reizen, waarbij honden vaak gestrest kunnen zijn door de verandering van omgeving en routine. L-tryptofaan kan helpen om angst te verminderen waardoor de hond rustiger wordt. Bezoeken aan een dierenarts of trimsalon kunnen ook stress veroorzaken voor honden. L-tryptofaan kan helpen om de hond te kalmeren en angst te verminderen. Slaapstoornissen en onweer kunnen ook angst veroorzaken bij honden. L-tryptofaan kan helpen om angst te verminderen waardoor de hond beter slaapt.
Ook bij honden met verlatingsproblemen of algemeen niet gemakkelijk rust vinden, kan het een heel positief effect hebben. 

Voederadvies 
Minimaal 14 dagen verstrekken voor zichtbaar resultaat.
De eerste 7 dagen:      
< 10 kg: 2 g
10-25 kg: 4 g
> 25 kg: 6 g
Onderhoud:
< 10 kg: 1 g
10-25 kg: 2 g
> 25 kg: 3 g
In de pot zit een maatschap met een schepje van 2g en eentje van 4g. 

Bewaring
Op een koele, droge plaats.
Buiten direct zonlicht.
Verpakking sluiten na gebruik.
 
Inhoud
Pot van 250 g
Webshop gemaakt met EasyWebshop