Over mij » A-OK9 voedingssupplementen » FLEXI K9: supplement voor soepele gewrichten

FLEXI K9

FLEXI K9 is een volledig NATUURLIJK voedingssupplement voor soepele gewrichten (met Kurkuma) om ondersteuning te geven voor een actief en gelukkig leven door mobiliteit en gezonde gewrichten te promoten, en stijfheid te verlichten.
Of je hond nu een activity lover is of de eerste tekenen vertoont van veroudering, sleet op de gewrichten of degeneratie en moeilijkheden begint te hebben om zijn leven ten volle te leiden, FLEXI K9 ondersteunt je trouwe viervoeter! 

Bestel je zak via deze link: FLEXI K9

aok9-pouch-fronton-flexik9-94bea97f-0b73-40e6-ae6a

Bestrijd tekenen  van veroudering, stijfheid, trager worden en het gevoel dat je hond niet helemaal zichzelf is. 
Met FLEXI K9, een voedingssupplement voor soepele gewrichten voor je hond, zal je je hond zien opleven en terug hun blije, actieve, soepele zelf zijn. 

Er is niets meer belonend dan onze honden betrekken in activiteiten, of dat nu een lekkere wandeling is, een apporteerspelletje, een hondensport, of gewoon plezier maken! 
Voor honden die van het leven houden, kunnen gewrichtsdegeneratie en sleet een significante impact hebben op hun fysieke welzijn, de band die we met hen hebben en, uiteindelijk, ook hun mentale welzijn.

Bestel snel via deze link: FLEXI K9

Er zijn een hele hoop zaken die de gewrichten, botten en spieren beïnvloeden om de tand des tijds te doorstaan, daarom is onze filosofie: controleer het controleerbare! 
Doe de door dierenartsen geteste FLEXI K9 bij het voer van je hond, eenmaal daags om mobiliteit te promoten, stijfheid te verminderen en gewoon gezonde gewrichten te ondersteunen!

Wat zit er in de FLEXI K9?
1. Glucosamine HCL is een natuurlijk voorkomend aminosuiker dat ageert als bouwsteen voor kraakbeen en de gewrichten soepel houdt. Glucosamine is de demonstrant voor de gezondheid voor de gewrichten van je hond - dat in geval van bedreiging de gevoelige botten van je hond beschermt.
2. Groenlipmossel dat chondroïtine bevat: rijk aan Omega3 vetzuren en een natuurlijke ontstekingsremmer. Het helpt om stijve gewrichten een grotere bewegingsvrijheid te geven. Het is een ontzettend krachtig element dat werkt zoals een ridder een koninkrijk zou verdedigen: het is de eerstelijnsverdediging om ontsteking aan te pakken.
3. Kurkuma & Zwarte Peper: kurkuma heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen zodat de hond meer comfort heeft en het is ook een krachtig anti-oxidank. Denk maar aan kurkuma als ware het een beschermend schild voor alle vrije radicalen die aan het lichaam van je hond doorgeven dat het een aanval moet counteren.
4. Boswellia Serrata: wordt traditioneel gebruikt in kruidenremedies voor zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Boswellia Serrata helpt Glucosamine de degradatie van kraakbeen te beschermen. Het is een geheim wapen in de gezondheid van je hond, dit natuurlijke ingrediënt beschermt en dient!
5. Visoliepoeder: Rijk aan Omega3 vetzuren dat niet natuurlijk in het lichaam aanwezig zijn. Visolie biedt een ontstekingsremmende bescherming voor de gewrichten. Beeld je de vloeiende beweging van een vis in en zie hoe deze olie je hond uitstekende smering van de gewrichten biedt.
6. Collageen: het is de belangrijkste structurele proteïne in het kraakbeen en wordt ook gevonden in een verscheidenheid aan bindweefsels. Collageen boosten helpt de heling ondersteunen. Zie collageen als de wol dat je hond z'n lichaam bijeen breit. 
aok9-productingredients-flexi-feb2021
Overtuigd? Bestel snel je zak via deze link: FLEXI K9

Wat krijg je in een pouch FLEXI K9 van 200g?

> Enkel NATUURLIJKE INGREDIËNTEN van de hoogste kwaliteit zoals Glucosamine, Groenlipmossel en Kurkuma
> Een smakelijk vissmaak poeder waar honden gek op zijn!
> Snelwerkend! Sommige veranderingen worden meteen gezien en andere voordelen komen er later nog bij.
> Aangeraden door dierenartsen - gecreëerd door een team van diëtisten, dierenartsen en dierentrainers
> Werkt voor alle honden ongeacht ras, leeftijd (> 6 maanden oud) of de grootte van je hond - dit supplement 
   ondersteunt gezonde gewrichten, verbetert stijfheid en promoot mobiliteit. 
> Kan worden gegeven bij ieder dieet: geef je hond een gezond voer en voeg gewoon een schepje per dag toe! 

Hoeveel heeft mijn hond nodig? 
FLEXI K9 wordt gevoerd per lichaamsgewicht. Je hond heeft maar een kleine dagelijkse dosis nodig. Om de dosis juist te verdelen, ontvang je bij je bestelling ook een maatlepeltje.
  • < 10kg - 1 schepje per dag
  • 11-20kg - 2 schepjes per dag
  • 21-40kg - 3 schepjes per dag
  • > 41kg - 4 schepjes per dag


K9 Campus is een gecertificeerde partner van A-OK9, bestellen doe je via deze link: FLEXI K9
De producten van A-OK9 worden via deze link rechtstreeks besteld en verzonden vanuit hun warehouse in het Verenigd Koninkrijk. De prijzen zijn standaardprijzen en vastgelegd door de fabrikant. Opgelet: vanaf 2021 is de Brexit een feit en worden er mogelijk extra douanekosten aangerekend. 

Meer info nodig? Aarzel niet ons te contacteren!!! 


Webshop gemaakt met EasyWebshop