Webshop » Voedingssupplementen » Gedrag & Hormonen: Relax Compositum

Gedrag & Hormonen: Relax Compositum

Gedrag & Hormonen: Relax Compositum Gedrag & Hormonen: Relax Compositum

€ 20,95

Beschikbaar - Ruime voorraad

Relax Compositum is een kruidentinctuur van rustgevende planten. Het werkt ontspannend bij innerlijke onrust en helpt dieren om snel tot rust te komen in spannende tijden. Het compositum is zeer geschikt voor gevoelige dieren op de eerste dagen in een nieuwe omgeving of bij onrust tijdens een dierenarts- of trimmerbezoek of tijdens de jaarwisseling bij onrust door vuurwerk.

Relax Compositum is een natuurlijke rustgever die werkt bij een zenuwachtig gevoel van onrustige dieren. Relax Compositum is erg geschikt om te combineren met gedragstherapie. Het helpt om net de scherpe randjes van de onrust af te halen, waardoor training beter en sneller aanslaat. Perfect om te gebruiken in de weken rondom de jaarwisseling om je hond of kat beter met vuurwerk om te laten gaan.

Wat zit erin?
Hop (Humulus lupulus) helpt te ontspannen en ondersteunt de spijsvertering.
Passiebloem (Passiflora incarnata) werkt ontspannend en helpt om lekker te kunnen slapen in spannende tijden. Dit kruid is goed voor de typisch rusteloze dieren.
Wijnruit (Ruta graveolens) ondersteunt de spijsvertering bij de negatieve gevolgen van stress en is een milde rustgever.
Lindebloesem (Tilia tomentosa gemmo) is een bekend kruid voor gevoelige types. Het wordt gebruikt bij een zenuwachtig gevoel en helpt om te ontspannen en tot rust te komen. Gemmotherapie is een vorm van kruidentherapie. Er worden verse plantendelen in de groeifase gebruikt waardoor de inhoudsstoffen net anders zijn.
Valeriaan (Valeriana officinalis) ontspant de zenuwen waardoor een dier beter tot rust kan komen. Het ondersteunt bij het loslaten van stress en onrust in het lijf.

Samenstelling:
Ethanol 51,60% v/v, Tilia tomentosa gemmo* (lindebloesem), Humulus lupulus (hop), Passiflora incarnata (passiebloem), Ruta graveolens (wijnruit), Valeriana officinalis (valeriaan).
*Gemmotherapie is een vorm van kruidentherapie. Er worden verse plantendelen in de groeifase gebruikt waardoor de inhoudsstoffen net anders zijn. Bevat Glycerine.

Hoe te gebruiken?
Katten en honden tot 10 kilo: 3 maal daags 5 druppels door het voer.
Honden 10 tot 25 kilo: 3 maal daags 7 druppels door het voer.
Honden 25 tot 40 kilo: 3 maal daags 10 druppels door het voer.
Honden vanaf 40 kilo: 3 maal daags 12 druppels door het voer.
Schudden voor gebruik.
20 druppels = 1 ml

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van dracht, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Voor en na openen droog, donker en koel bewaren. Hoeft niet in de koelkast.


Verpakking: flesje van 50ml met druppelteller
Webshop gemaakt met EasyWebshop