TipTop Tieners - Groepsles

Heb je een puberhond die je grijze haren bezorgd? Lijkt je puberhond opeens niks meer te kennen van wat je hem hebt geleerd toen hij nog kleintjes was? 

Dan zijn de groepslessen voor puberhonden vanaf 8 maanden oud iets voor jou en je hond! 
We zorgen ervoor dat de focus ligt op de band met het baasje, zelfvertrouwen en balans en coördinatie door middel van leuke oefeningen en spelletjes. 

We werken in een kleine groep van max. 5 honden. 

Hieronder vind je een korte samenvatting van wat we doen. Lees zeker ook onder de samenvatting de uitleg met nog meer informatie over dit lespakket. Wat?
Groepsles met max. 5 honden voor jonge honden vanaf 8 maanden zonder gedragsprobleem. 

Hoeveel lessen?
5 lessen van ca. 1u (45 min training en 15 min voor vragen en tips en tricks)

Wat vooraf?
  • Vooraf ga je als baasje akkoord met de voorwaarden voor de K9 Campus groepslessen. 
  • Je vult de vragenlijst ivm gedrag van je hond in. Waarom? Omdat ik wil weten welk type honden er in de les zullen zitten en daar dus op voorhand rekening mee kan houden. Daar kan ik dan de lessen zoveel mogelijk op afstemmen. Honden met agressie of angst passen niet in een groepsles zitten, vandaar dat ik de vragenlijst eerst wil beoordeeld hebben. 

Wat doen we tijdens de les?
We werken aan de band met het baasje, zelfvertrouwen en balans en coördinatie. 
Je hebt vast al wel eens een jong hond hard zien rennen om dan een bocht te nemen en compleet onderuit te schuiven. Wel, dat komt omdat de botten zo hard groeien, maar de spieren niet kunnen volgen. Een puberhond staat dus 'wankel' op de poten. Kan je je voorstellen dat dat mentaal best zwaar is? Dat hij niet kan volgen wat er juist gebeurd? De eerste loopsheid komt er ook vaak bij kijken en ook dat is vreemd en nieuw. We kunnen puberhond echt wel vergelijken met mensentieners: ze weten het allemaal niet meer zo goed. Ze doen het niet express als ze niet meer weten wat wandelen zonder trekken is. Ze zijn niet dominant omdat ze niet willen gaan zitten wanneer je het vraagt. Ze hebben gewoon een verminderde controle over hun lichaam. Daarom zijn deze groepslessen zo waardevol, want we gaan met al deze zaken aan de slag zodat ze zich weer beter in hun vel voelen. 

Wat krijg je?
  • Videoles Hondentaal (twv €14,95)
  • Uitgeschreven stappenplan van iedere oefening 
  • K9 Campus verzamelmap om alle uitgeschreven documenten netjes bij elkaar te bewaren.  
  • Begeleiding via mail of whatsapp 
  • Goodie Bag (twv €15)
Waarom ben ik de aangewezen persoon om jou hiermee te helpen?
Ik heb zelf verschillende honden grootgebracht met mooie resultaten. Als instructeur heb ik ook al verschillende rassen begeleid waardoor ik weet hoe iedere rasgroep best wordt aangepakt.
Ik heb verschillende puppylessen gevolgd bij verschillende instructeurs. Mijn opleidingen tot hondencoach heb ik gevolgd bij Kyno Coach Academie, Dr. Ian Dunbar en Pro Dog Trainer. Mijn specialisatie in puberhonden heb ik geleerd bij Empowered Dogs.

Praktisch:
De lessen gaan door op onze locatie: Teunestraat 66, 3640 Molenbeersel

Prijs voor het groepslespakket: €85

Data:
De cursusdata liggen vast per groep. De cursus gaat door vanaf 3 inschrijvingen. Er wordt een reservedatum gereserveerd omdat het altijd kan dat een les moet worden geannuleerd omwille van extreem weer of onvoorziene omstandigheden.
Zondag van 11u30 tot 12u30: 24/09 - 1/10 - 8/10 - 15/10 - 22/10 (reservedatum 29/10)

Prijzen zijn inclusief 21% BTW. 


Webshop gemaakt met EasyWebshop