Over mij » Halsbanden, leibanden en harnasjes » Harnas MORSO: Pureness

Harnas MORSO: Pureness

Harnas MORSO: Pureness Harnas MORSO: Pureness

Harnas MORSO: Pureness Harnas MORSO: PurenessHarnas MORSO: Pureness Harnas MORSO: PurenessHarnas MORSO: Pureness Harnas MORSO: PurenessHarnas MORSO: Pureness Harnas MORSO: Pureness

€ 38,50

Ruime voorraad

Stand out of the crowd! Je hond schittert met dit fantastische harnas “Pureness" van Morso! 

Het tuigje is op 5 plekken verstelbaar (twee kanten van de nek, twee kanten van de borstomtrek en van de O-ring op de borst vooraan naar de ribbenkast), waardoor de pasvorm uitermate aanpasbaar is en het comfort voor je hond aanzienlijk wordt verhoogd!
Een Y-harnas is een harnas dat vooraan op de borst een Y vormt. 
Een H-harnas is een andere benaming voor een Y-harnas, omdat als het neerligt het tuig een H vormt. Het linkse 'beentje' van de H is de borstomtrek en het rechtse 'beentje' is de nekomtrek. Samen vormt dat dus ook een Y op de borst.
 
Het tuig is 100% Made in Italy en 100% gemaakt van gerecycleerde PET-flessen. Voor een tuigje werden gemiddeld zo’n 5 à 6 flessen gerecycleerd. Van de plastiek flessen werd met innovatieve technologie de post consumer INTENSE polyester satijn gesponnen, allemaal met duurzaamheid in het achterhoofd.
Jij wilt je hond in stijl uitlaten én een kleine ecologische voetafdruk nalaten? Kies dan voor een stijlvol harnas van Morso!

Het H-tuig of Y-harnas draagt comfort hoog in het vaandel: het is superzacht en het irriteert de vacht en huid niet. Door een H-harnas of Y-tuig te gebruiken, kan je hond z’n schouders optimaal vrij bewegen, zijn nek is ook vrij en er komt minimaal druk op de nek en de schouders te staan. Je kan het harnas zo in grootte aanpassen dat het zeker niet schuurt onder de oksels van de hond.

Het tuigje is waterafstotend en dus supersnel weer droog als het nat wordt. 
Wordt het tuigje een beetje vies, dan kan je het eenvoudigweg wassen in de wasmachine op max. 40°C. Doe er voor de veiligheid van jouw wasmachine een waszak of kussensloop omheen zodat de metalen je machine niet beschadigen.
Het harnas is uitgerust met van het leger afkomstige DURAFLEX-gespen en kleine, stevige metalen onderdelen die bestand zijn tegen corrosie, slijtage en oxidatie.

De voordelen van dit H-harnas op een rijtje:
- Stijlvol H-hondentuig of Y-hondenharnas van Morso
- Gemaakt van gerecycleerde PET flessen
- Op vijf plekken te verstellen voor optimale pasvorm
- Trekt niet aan de vacht en irriteert de huid niet
- DURAFLEX gespen afkomstig uit het leger
- Stevige, metalen onderdelen bestand tegen corrosie, slijtage en oxidatie
- Eenvoudig aan te lijnen op de D-ring op de rug en op de O-ring op de borst
- Te wassen op 40°C


Webshop gemaakt met EasyWebshop