Groepsles Summer School

Vanaf half juni tot half september wordt met een Summer School systeem gewerkt voor klanten van K9 Campus die reeds les(sen) hebben gevolgd. Ben je nieuw bij K9 Campus, maar lijkt het je wel fijn om met deze lessen mee te doen? Dat kan, maar dan leer ik jou en je hond graag eerst kennen in een privéles op onze locatie (€60 voor les van ruim 1 uur). Zo kan je makkelijk mee instappen in de Summer School lessen. 

Bekijk de data en schrijf je in!

Je leert in de Summer School lessen leuke oefeningetjes en samen te werken met je hond. Kies de data uit waar je je voor wilt inschrijven en dan ontvang je de factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving voor de gekozen lessen verzekerd. We werken met een maximum aantal hond-baasje teams in de les: max. 5. Toeschouwers mogen altijd meekomen op voorwaarde dat ze de les niet storen. Lessen gaan door vanaf 3 inschrijvingen.

Er wordt gewerkt met een standaard halsband of een harnas. Slipkettingen of -lijnen worden niet aanvaard in de les. Ook anti-blafbanden, e-collars, shockbanden, citronellabanden zijn verboden in de les. 

Je brengt mee naar de les: je hond, lekkere voertjes, dekentje of bedje, 2 speeltjes, poepzakjes en je goed humeur! 

Wat krijg je? Een uur les met leuke oefeningen en spelletjes. Je krijgt achteraf de stappenplannen van de oefeningen toegestuurd per mail. Je krijgt bij je eerste les een leuke gooide bag waarin een map zit om de stappenplannen netjes in te bewaren, extra info en iets lekkers voor je hond.


Voorwaarden van de groepslessen:
Materiaal:
- Verplicht gebruik van standaard halsband en/of harnas en adequate leiband voor de grootte van de hond. 
- Verboden gebruik van prik-, slipkettingen en -lijnen
- Verboden gebruik van elektrische banden, anti-blafbanden en citronellabanden
Bij twijfel over materiaal, neem gerust contact op.

De les: 
- De les loopt van 19u30 - 20u30. Stipte aanwezigheid wordt verondersteld. 
- Bij extreem weer kan de les worden geannuleerd, daarvoor wordt een andere datum gezocht waarop de les wel kan doorgaan met de voorziene deelnemers.
- Indien een les niet kan doorgaan wegens te weinig deelnemers, wordt je gevraagd om een andere datum te selecteren waarop je eventueel ook kan. Indien die echt niet kan worden gevonden, zal je worden terugbetaald voor die les. 
- Indien voor een les al het max. aantal deelnemers is bereikt, wordt je hiervan tijdig op de hoogte gesteld.
- Een les waarvoor je had geselecteerd aanwezig te zijn, maar waar je uiteindelijk niet naartoe komt, wordt niet terugbetaald tenzij je met ziektebriefje van dokter of dierenarts kan aantonen dat jij en/of je hond ziek waren op de dag van de les. Kopie of foto van dat briefje moet binnen de 24u worden bezorgd via mail of WhatsApp. Geen uitzonderingen mogelijk.
Webshop gemaakt met EasyWebshop