Uitzonderlijk gesloten op 13, 26 en 27 april wegens vrijgezellen- en huwelijksfeest van mijn neef. :)
Gesloten wegens vakantie van 18 mei tot en met 3 juni 2024.
Tijdens sluitingen beperkt bereikbaar via mail en WhatsApp.

logo-mail

Welkom op de webstek van K9 Campus! 







K9 Campus staat voor positieve, beloningsgerichte hondentraining en -gedragstherapie aan huis. Van pups tot seniors, elke hond leert op basis van positieve associaties wat van hem of haar wordt verwacht. Aangepaste trainingsschema's op maat van de hond en z'n baasje(s) maken het mogelijk om optimaal te leren. Connecting families and their dogs! Kijk snel op de pagina Diensten & Tarieven voor meer informatie. 

Ik heb met glans een uitgebreide studie 'Hond en Kind' gedaan bij Family Paws en mag mezelf dus trots Family Paws Parent Educator (FPPE) noemen. Je wordt als hondentrainer zorgvuldig gescreend en moet een doorgedreven examen afleggen vooraleer je die 'titel' verkrijgt. Ieder jaar opnieuw wordt de kennis van de FPPE getest, waardoor ze scherp blijven en Family Paws de kwaliteit van hun trainers kan garanderen. Om meer over mij en mijn kwalificaties/diploma's te weten te komen, bezoek je de pagina Diploma's en certificaten

Je wilt ongetwijfeld ook heel graag weten wie ik juist ben en waarom ik doe wat ik doe! Nieuwsgierig? Kijk snel hier: Over mij

In de K9 Campus webshop vind je gezonde, natuurlijke hondensnacks, zelfgemaakte snuffelmatten, winterjasjes, overtrekken voor hondendekens, etc. 

Wil je de dieren achter K9 Campus leren kennen? Neem dan een kijkje bij De roedel

Op de blog vind je regelmatig nieuwe artikels met trainingstips, hondentips in het algemeen of nieuwigheden uit de hondenwereld. Hou onze blog zeker in het oog voor het laatste nieuws! 

Laat je graag aan iedereen weten hoe blij je werd van een K9 Campus training? Of lees je graag wat anderen van eerdere lessen vonden? Dat kan in de Reviews, je vindt er tevens ook de Google & Facebook-reviews.

Op de pagina van de hondenstudentjes vind je een korte bio van de honden die bij K9 Campus les hebben gevolgd of nog volgen. 

Nogmaals: welkom op de website, ik hoop dat je het hier gezellig vindt, maar ik vind het nog gezelliger om in het echt kennis te maken! Voor meer informatie, een vrijblijvend telefonisch gesprek of een afspraak, kan je terecht op de Contact-pagina. 

Op sociale media vind je K9 Campus op: 
Facebook    Instagram    LinkedIn    Pinterest    

Tot snel! 
Xana

       
           

Schrijf je in op de K9 Campus nieuwsbrief (max. 1 per maand)

           
* indicates required
           
       
                               
           
           
                               

Intuit Mailchimp

           
       
   

Nieuwsbrief ontvangen

E-mailadres Check



EEN GREEP UIT DE WEBSHOP:


Webshop gemaakt met EasyWebshop